Dedikert hundeeier og oppdretter.


Jeg har drevet aktivt med hund siden 1990.


Begynte med Dalmatinere, og hadde disse i mange år. En sterk, glad og aktiv rase.
Jeg har eid 6 Dalmatiner tisper over tid som alle har bodd med meg og familien. 


Etterhvert som årene gikk, begynte jeg å se meg om etter en lettere og mindre rase.

Valget falt på Whippet.
Disse er jeg fortsatt er veldig fasinert av selv om jeg ikke har noen nå.
Whippets er nydelige "vesener" og min siste (Theodor) var en ordentlig gentle hund som jeg og familien savner fryktelig.

Puddelrasen har jeg beundret siden jeg var en ung jente. I 2018 tok jeg endelig mot til meg og kjøpte mellompuddel Ulli, selv om jeg visste det ville medføre mye pelsstell.
Det har jeg ikke angret på.
Pudler er så greie og morsomme, så pelsstellet tar jeg med glede. Ulli stilles ikke mye ut, så er det overkommelig for jeg kan holde henne i en kortere frisyre. Jeg har flere venner som har pudler og alle er veldig fornøyde. 


Av hundeerfaring har jeg drevet med et lite oppdrett, og deltatt på utstillinger (utstilling er ikke en hobby men en nødvendighet). Mest av alt har jeg likt å trene med hund og har konkurrert med alle Dalmatinerne mine i lydighet. Èn kom så langt som å gå i Elite og alle gjorde det bra i de klasser de gikk. Jeg har også forsøkt meg på agilitybanen men dette er ikke sporten for meg, da jeg ikke er så glad i å løpe lenger. Turgåing blir det derimot mye av, og en hund er en super turkompis så jeg har mye glede med dette. Mine whippeter har gått valpekurs, Theodor gikk også på bronsemerke kurs. Han var veldig flink til å gå øvelser, men det ble for mye for ham med masse hunder på kurs så jeg startet aldri med ham på noen stevner. Han hadde nok vært litt for opptatt av damene. Ulli har jeg trent agility med.

Jeg har gått mange kurs i div hundesport, vært medlem av forskjellige hundeklubber, og tatt NKK trinn 1 instruktør i sin tid.

Som oppdretter ønsker jeg å være tilgjengelig med råd og hjelp hvis du trenger og ønsker det.